Stamppot in rol 500 gram
Stamppot in rol 500 gram
1 Reviews | Review toevoegen

Welkom bij ons heerlijk stamppot assortiment. Maak uw keuze in het dropdown menu. Klik op de maaltijd naar keuze en klik op bestellen.

Artikelnummer

 

Gewicht   

0,500 KG

Verzendkosten

€ 3,95 

€ 3,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen

Stamppot of Soep 500 ml kan op een van de volgende manieren worden verwarmd *

Stamppot of Soep 500 ml van Smitmaaltijdservice is zeer eenvoudig en snel te bereiden. U kunt Stamppot of Soep 500 ml regelrecht uit de koeling in de magnetron/oven/combi steamer plaatsen. Hieronder volgen de stappen die u moet nemen voor het beste resultaat voor Stamppot of Soep 500 ml!

Bereiding van de Stamppot of Soep 500 ml rol

De Stamppot of Soep 500 ml rol boven een pannetje of magnetronschaal (met deksel) houden, een klein sneetje hierin maken met een mes. De inhoud van de rol leeg knijpen in het pannetje/bordje.

Verwarmen van Stamppot of Soep 500 ml in een pan:

Langzaam verwarmen tot de Stamppot of Soep 500 ml warm is, de maaltijd mag niet koken.

Verwarmen van Stamppot of Soep 500 ml in de magnetron:

Verwarmen op (650 WATT) 5 minuten.

* Wanneer u heeft gekozen voor vriesverse maaltijden; de maaltijd eerst laten ontdooien, bij voorkeur in de koelkast. U kunt de maaltijd het beste ontdooien door de maaltijd een avond voor het consumeren in de koelkast te leggen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Joke - 10-12-2018 17:55

Smaakt heerlijk.